çetin ticaret

Bayramiç'in En Büyük Parkı Açıldı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde 5 bin metrekarelik alana sahip ilçenin en büyük parkının açılışı yapıldı.

2246
Bayramiç'in En Büyük Parkı Açıldı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'nde 5 bin metrekarelik alana sahip ilçenin en büyük parkının açılışı yapıldı.

AK Partili Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, 5 bin metrekarelik alanda ilçenin en büyük çocuk oyun parkının açılışını Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler, vatandaşlar ve çocuklar ile birlikte gerçekleştirdi. 

Çocukların boş zamanlarında eğlenceli zaman geçirmeleri için ilçenin değişik noktalarına modern oyun parkları yaptıklarını belirten Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, "Bayramiç her türlü yatırımın, kültürel, sosyal hizmetlerin en iyilerine layık. Geleceğimiz olan çocuklarımız bizim her şeyimiz çocuklarımız için yapamayacağımız hizmet yoktur. Çocuklarımızın daha güvenli, daha modern daha yeşil bir ortamda oyun oynayabilmeleri için ilçemizin değişik noktalarına 22 adet oyun parkı yaptık. Şimdi de içerisinde spor alanlarının, yürüme parkurlarının, mini basketbol sahasının, engelli ve değişik oyun gruplarının bulunduğu, dinlenme alanlarının olduğu bölgemizin en büyük oyun parkının açılışını yaparak çocuklarımıza armağan etmekten mutluluk duyuyoruz. İlçemize, halkımıza ve çocuklarımıza hayırlı olsun" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.