çetin ticaret

Bayramiç'te Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

İBayramiç Belediyesi, Doğalgaz yatırımlarından sonra Menderes ve Tepecik Mahallesindeki kilit parke kaplama çalışmalarına devam ediyor.

2292
Bayramiç'te Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Bayramiç Belediyesi Doğalgaz yatırımlarından sonra Menderes ve Tepecik Mahallesindeki kilit parke kaplama çalışmalarına devam ediyor.Yapılan çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yolların konforu ve kalitesi arttırılacak.

Bayramiç İlçe merkezinde yolların daha güzel görünüme sahip olması için çalışmalarını sürdüren Bayramiç Belediyesi, Menderes ve Tepecik Mahallesinde kilit parke kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, “Kilit parke taşı döşeme çalışmaları Menderes ve Tepecik Mahallesinde başladı. Doğalgaz yatırımlarından sonra Vatandaşlarımızın yol sorunu çekmemeleri açısından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bayramiç’te sokaklar artık modern bir görünüme kavuşuyor” diye konuştu.

Başkan Arslan, kilit parke döşeme çalışmalarını incelemesinin ardından mahalle sakinleriyle biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Çalışmaları yakından takip eden vatandaşlar mahallelerine olan hizmetten dolayı Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan’a teşekkür etti.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.