çetin ticaret

Bayramiç'te 'Çat-Kapı' Mahalle Gezisi

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, ilçe genelinde sürdürdüğü mahalle gezileri kapsamında vatandaşların evine misafir olmayı sürdürüyor.

6066
Bayramiç'te 'Çat-Kapı' Mahalle Gezisi

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, ilçe genelinde sürdürdüğü mahalle gezileri kapsamında vatandaşların evine misafir olmayı sürdürüyor.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Sadettin Arslan, çat kapı ziyaretlerle vatandaşın evine misafir oluyor. Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti  ilçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özlük, Eşi Bakiye Arslan, ilçe Kadın Kolları Üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde talepleri dinleyen Başkan Arslan, ilçede yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi veriyor. 

Çat kapı mahalle gezileri kapsamında açıklama yapan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, “Mahalle gezilerimiz devam ediyor. Yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Hizmet noktasında zamanla yarışarak zamanı verimli bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın isteklerini, öngörülerini yakından dinliyoruz. Hem bir eksikleri ya da ihtiyaçları olup olmadığını öğreniyor hem de sohbet ediyoruz. Kış gününde hemşehrilerimizin samimiyetiyle ısındık. Vatandaşlarımızın dilek ve şikâyetleri bizim için çok önemli. Gayretimiz ve bütün çabamız Bayramiç için.” dedi.

Ziyarette mahallelinin talep ve isteklerini de dinleyen Başkan Arslan, sohbet havasında geçen ziyaret sonrası vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Arslan'a teşekkür ettiler.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.