çetin ticaret

Film Gibi Hırsızlık 

Bayramiç ilçesinde Yediemin otoparkının demir kapılarını, park yerinde bulunan bir traktörle kırarak açan hırsızın olayı filmleri aratmadı.

4278
Film Gibi Hırsızlık 

Bayramiç ilçesinde Yediemin otoparkından çaldığı kamyonetle kaçan hırsızı, Karamenderes çayını geçerken, kamyonet suya battı.

Bayramiç ilçesinde Yediemin otoparkının demir kapılarını, park yerinde bulunan bir traktörle kırarak açan hırsızın olayı filmleri aratmadı. Alınan bilgiye göre, Yediemin otoparkından bir kamyoneti çalıp, kaçmak isteyen hırsız işyerinin kameralarını kırdı. Ardından kameraların bağlı olduğu bilgisayarı da çalan hırsız, kamyonetle birlikte kaçarken Karamenderes çayını geçerken, kamyonet suya battı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine emniyet ekipleri geldi. Yakalanmamak için koşarak kaçan hırsızı, polis her yerde arıyor.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.