çetin ticaret

Yakayı Ele Verdi

Bayramiç İlçesi’nde özel bir işletmenin duvarlarına zarar veren bir kişi Jandarma’nın yoğun takibi sonucu yakayı ele verdi. Olay günü kullandığı spreydeki parmak izinden kimliği tespit edilen S.G. jandarmayı karşısında görünce “ Beni nasıl buldunuz, çok pişmanım” dedi.

3880
Yakayı Ele Verdi

Bayramiç İlçesi’nde özel bir işletmenin duvarlarına zarar veren bir kişi Jandarma’nın yoğun takibi sonucu yakayı ele verdi. Olay günü kullandığı spreydeki parmak izinden kimliği tespit edilen S.G. jandarmayı karşısında görünce “ Beni nasıl buldunuz, çok pişmanım” dedi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
 
Bayramiç ilçesi Üzümlü Köyü yakınında bulunan Derya Demircan’a ait tesiste meydana gelen olay iddia ya göre şöyle gelişti.  Akşam saatlerinde satış noktasının bulunduğu alana gelen bir kişi sprey boya ile tesisin duvarlarına yazılar yazarak olay yerinden kaçtı. Jandarma’ya bilgi verilmesiyle olay yerine gelen ekipler bölge de çalışma başlattı.  Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri güvenlik kamera görüntülerini ve olay yerindeki delilleri toplayarak tek tek incelemeye aldı.
 
Yüzlerce parmak izi karşılaştırıldı
 

Olay yerine fırlatılan spreyde ve duvarlarda çok sayıda parmak izine rastlanılmasının ardından ekipler parmak izi karşılaştırması için düğmeye bastı. Yüzlerce parmak izi karşılaştırmasının ardından sprey üzerindeki parmak izinin S.G.’ye ait olduğu tespit edildi.
 
Sorgusunda “pişmanım” dedi
 
İfadesi alınmak üzere Jandarmaya davet edilen S.G., ilk ifadesinde, “Olayın bu noktaya geleceğini düşünmemiştim. Şaka amaçlıydı, çok pişmanım. Duvarına zarar verdiğim kişilerden özür dilemek isterim” dedi.
 
Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.