çetin ticaret

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Başladı 

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Bayramiç Kaymakamı Alper Taş’ın katılımıyla başladı

1434
Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Başladı 

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Bayramiç Kaymakamı Alper Taş’ın katılımıyla başladı

Kaymakam Taş, Eşi Gülnaz Taş ile birlikte 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında ilki kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Bayramiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Öğretmen Evi’ndeki kursiyerler tarafından hazırlanan serginin açılışını yaptı.

Öğretmen Evi’nde düzenlenen sergide saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın devamında açılış konuşması, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Öztürk tarafından yapıldı. Konuşmaların ardından, halk oyunları, tekvando gösterisi gerçekleştirildi. Programın devamında Kaymakam Alper Taş ve protokol üyeleri, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından açılan el sanatları, dikiş-nakış, takı tasarım kurslarında kursiyerlerin yaptıkları el işi çalışmalarını içeren sergiyi gezdi ve usta öğreticiler ile kursiyerlerden bilgi aldı.

Kaymakam Taş, Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri'nin hayırlı olmasını dileyerek “Kursiyerleremizi başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu. Program, öğretmenlerin verdikleri konser ile sona erdi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.