çetin ticaret

Turizm Geliştirme Planı Keşif Çalışması Yapıldı 

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik, İlçe Özel İdare personeli ile birlikte, hazırlık süreci devam eden 'Bayramiç Turizmini Geliştirme Planı' çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Evi Müzesi, Tarihi Taşköprü ve Camisi ve Hadimoğlu konağını ziyaret etti.

1686
Turizm Geliştirme Planı Keşif Çalışması Yapıldı 

Bayramiç Kaymakamı Alper Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik, İlçe Özel İdare personeli ile birlikte, hazırlık süreci devam eden "Bayramiç Turizmini Geliştirme Planı" çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy Evi Müzesi, Tarihi Taşköprü ve Camisi ve Hadimoğlu konağını ziyaret etti.

Taslak çalışması devam eden turizm planı çerçevesinde Bayramiç Turizm Güzergahı oluşturularak Mehmet Akif Ersoy Evi Müzesi, Taşköprü ve Camisi Hadimoğlu Konağı, Baraj Tepesi, Kazdağları ve Ayazma Tabiat Parkı, Tarihi Evleri, Bayramiç Pazarı, Tescilli Yöresel Ürünleri gibi ilçe turizm açısından özel kılan değerlerin gerçekleştirilecek tanıtımlar ve kültürel aktivitelerle ön plana çıkarılması hedefleniyor.

Plan dahilinde turizm ile yaşanacak hareketliliğin ilçe esnafı, çiftçiler ve hediyelik eşya üretimi yapan kadınlar açısından gelir getirici nitelikte olması öngörülüyor.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.