çetin ticaret

Kaymakam Eser’den Bayram Mesajı 

Bayramiç Kaymakamı Adem Eser, vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

1804
Kaymakam Eser’den Bayram Mesajı 

Bayramiç Kaymakamı Adem Eser, vatandaşların Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

Kaymakam Eser’in bayram mesajı şöyle; “Sevgili Bayramiçli hemşerilerim; Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, onun rahmet ve bereketiyle buluşmaktayız.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve tüm İslam coğrafyalarına barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, tüm Bayramiç halkının, mübarek Kurban Bayramını kalbi muhabbetlerim ile tebrik ederim. sağlık ,mutluluk içinde huzurlu nice günlere hep birlikte ulaşmayı yüce mevlam'dan dilerim.”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.