çetin ticaret

Bayramiç’te 15 Temmuz Etkinlikleri Yapıldı 

Türkiye genelinde olduğu gibi Bayramiç İlçesi’nde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. 

2338
Bayramiç’te 15 Temmuz Etkinlikleri Yapıldı 

Türkiye genelinde olduğu gibi Bayramiç İlçesi’nde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri gerçekleştirildi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Çarşı Camiinde Mevlid-i Şerif okunması ile başladı. Etkinlikler kapsamında Kaymakam Adem Eser ve beraberindeki heyet Yıldırım Akbulut Meydanı’nda 15 Temmuz Fotoğraf Sergisinin açılışına katıldı. Kaymakam Eser ve beraberindeki heyet tarafından Şehit Aileleri, Gaziler ve Şehit kabirleri ziyaret edilmesinin ardından 15 Temmuz Şehitlerimiz için 251 fidan dikimi gerçekleştirildi. 

Bayramiç Kaymakamı Adem Eser, Belediye Başkanı Mert Uygun, Cumhuriyet Savcısı Ali Ermiş, Şehit Aileleri,  İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdür Vekili, Siyasi Parti temsilcileri, İlçe Müdürleri ve diğer protokol üyeleri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşen akşam programı, Yıldırım Akbulut Meydanında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Kaymakam Eser’in günün anlam ve önemine dair yapmış olduğu konuşma, okunan şiirler, halk oyunları gösterisi ve şehitlerimiz için edilen dualar ile devam eden program, ilçedeki tüm camilerde okunan selalar ile sona erdi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.