çetin ticaret

“Bayramiç Çevre Yoluna Başlıyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bayramiç çevre yolunun yapımına başlanacağını söyledi.

2954
“Bayramiç Çevre Yoluna Başlıyoruz”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bayramiç yolunun yapımına başlanacağını duyurdu.

Grup Başkanvekili Turan, “Bayramiç; kadim tarihiyle, değerleriyle birlikte üstat Mehmet Akif gibi bir istiklal aşığını yetiştirmiş olmanın gururunu taşıyan önemli bir merkezimiz.

İlçemizin sahip olduğu mirasa yakışır bir şekilde kalkınması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir süredir yapılması beklenen Bayramiç çevre yolunun çalışmaları başlıyor. Mart ayında başlayacak çalışmaların Haziran sonunda bitirilmesi planlanıyor. Bazı yer sahiplerinin devletin istimlak bedellerini kabul etmemesi ve muvafakat vermemesi üzerine bir gecikme yaşanmıştı. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte takip ettiğimiz bu sorun çok şükür aşıldı.

İlçemizin trafiğini rahatlatacak, sürüş konforu getirecek çevre yolunun şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.