çetin ticaret

O Tesis Artık Bayramiçlilerin

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan’dan, bir haftada iki müjdeli haber.

4790
O Tesis Artık Bayramiçlilerin

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan’dan, bir haftada iki müjdeli haber. Geçtiğimiz günlerde istimlak sorunları nedeniyle yapımına ara verilen Çevre yolunun mart ayında başlayacağının ve 3 ay gibi kısa sürede tamamlanacağının müjdesini veren İlçe Başkanı Sadettin Arslan; başkanlığı döneminde 2 yıllık ön tahsisi yapılan Hayvan Pazarı’nın da Milli Emlak’tan belediyeye devredildiğini açıkladı. “O pazar yeri ve tesis artık Bayramiçililerin" diyen Başkan  Arslan, Çevre yolundan sonra Hayvan Pazarı’nı da Bayramiç halkına kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

AK Parti’nin 27. Olağan Kongresinde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve AK Parti İlçe Başkanı  Sadettin Arslan’ın Bayramiç’in sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinlemek için sürpriz bir şekilde Belediye Başkanı Mert Uygun ile yaptığı  görüşme ilk meyvelerini vermeye başladı. İlçe Başkanı Arslan, tarihi taş köprüye destek sözünün ardından, hemşerilerine çevreyolunun mart ayında başlayacağının müjdesini verirken bir müjdeli haber de Hayvan Pazarı için geldi. Başkan Arslan, Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait 29 bin 562 metrekarelik Hayvan Pazarı’nın büyük emekler sonucu Belediye’ye devrinin gerçekleştiğini açıkladı.

Turan sorunu çözdü

Başkanlığı döneminde ön tahsisi yapılan Hayvan Pazarı’nın devri için yoğun gayretler gösteren AK Parti Milletvekili Bülent Turan’a teşekkür eden Başkan Arslan, “Hayvancılığın bu kadar ekonomik açıdan önemli bir kazanç kapısı olduğu ilçemizde hayvan pazarı da önemli bir sorundu. Göreve geldiğimizde bu tesisi Milli Emlak’tan 2 yıllık ön tahsisle ilçemize kazandırmıştık. Sayın Milletvekilimiz Bülent Turan’ın olağanüstü çabaları sayesinde pazaryerini Belediyemize kazandırmayı başardık.” diye konuştu.

“Hayvancılarımız kazanacak, bölge kazanacak”

5 bin metre karelik kapalı alana sahip olan tesisin Bayramiç’e kazandırılmasıyla ilçenin lokomotif sektörleri arasında yer alan hayvancılığın da her geçen  gün gelişeceğinin altını çizen  Başkan Arslan, “Değerli hayvan üreticilerimiz, hayvan tüccarlarımız, aracılarımız tesisin yeniden faaliyete geçmesiyle büyük kazanımlar sağlayacaklar. Hayvancılık anlamında yapılan bütün yatırımlar ilçemizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. İleride ilçemize kurulması planlanan Hayvancılık İhtisas Organize Bölgesi ile Bayramiç şahlanacak. Hayvan pazarının Bayramiç  için, hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.