çetin ticaret

Tatlan Gıda Bayramiç'ten Türkiye'ye Açıldı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına, Bayramiç ilçesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren TATLAN Gıda girdi.

11866
Tatlan Gıda Bayramiç'ten Türkiye'ye Açıldı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına, Bayramiç ilçesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren TATLAN Gıda girdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğiyle, 2015-2017 dönemi 2 yıllık ciro artışı dikkate alına rak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlandı. Çanakkale markası Tatlan Gıda ve Kodak Taşımacılık, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ara sına girdi. En hızlı büyüyen 100 şirket yarışması sonuçları, Gazi Musta fa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yıl dönümünde Samsun Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda düzenlenen prog-ramla açıkladı.

Samsunda düzenlenen törene Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaya Üzen ve Oda-Borsa Başkanları katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası üyesi Çanakkale’nin gururu ve Bayramiç markası Tatlan helvaları (Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti) ve Eceabat markası Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri ve Tarım Ürünleri, Türkiye’nin en hızlı bü yüyen 100 şirketi olarak ödüllerini Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ile birlikte aldılar.

Tatlan Gıda’nın sahibi Bahar Koçer Yurt ödül sonrası yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdik. Plaketimizi ve Sayın Ticaret Bakanım Sayın Ruhsar Pekcan’dan TOBB Başkanım Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndan hayat arkadaşım, eşim, iş ortağım Sevgili Ozan Yurt ile birlikte aldık. Bu plaketi annemiz ve iş ortağımız Sayın Nevin Koçer, “Büyük Bir Tatlan Ailesi“ olmamızda katkıları çok olan tüm ekip arkadaşlarım adına aldık” dedi.

İŞ DÜNYASI OLARAK GURUR DUYUYORUZ

ÇTB Başkanı Kaya Üzen ise ödül sonrası yaptığı açıklamada; “Bu ülke nin zenginleşmesinde öncü rol üst leyen, vergi ödeyen, üreten, ihracat yapan ve istihdam sağlayan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ile Türk iş dünyası olarak gurur duyuyoruz. Ayrıca bir başka gurur kaynağımız ise Borsamız üyelerinden Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti ve Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Ta rım Ürünleri Ticaret Ltd. Şti’nin, bu firmaların arasında yer almaları. Sayın Bakanımızın ve Başkanımızın elinden aldığımız bu önemli ödülle firmalarımız Çanakkale’mizi onurlandırdılar. Destansı mücadelenin anısına Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin arasında yer alan Çanakkaleli firmalarımız hem ilimiz hemde ülke ekonomisine ve istihdamına çok büyük katkı sağlamaktadırlar. Büyük başarılar gösteren ve Türkiye 100’e girmeye hak kazanan Tatlan Pazarlama Gıda Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Kodak Taşımacılık Yapı Malzemeleri İnşaat Petrol Tarım Ürünleri Ticaret Ltd Şti başta olmak üzere ilk 100’e giren tüm firmalarımızı tebrik ediyor, önümüzdeki yıllarda İlimizden daha birçok firmanın bu şekilde başarılarla anılmasını temenni ediyoruz” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.