çetin ticaret

Bayramiç'te Balıkhali Yenileniyor

Çanakkale'nın Bayramiç ilçesinde, belediye tarafından otogar yanında bulunan balıkhalinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

2456
Bayramiç'te Balıkhali Yenileniyor

Çanakkale'nın Bayramiç ilçesinde, belediye tarafından otogar yanında bulunan balıkhalinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, yerel seçimlerde verdiği balıkhalini yenileme sözünü hayata geçirdi. Otogar yanında bulunan balıkhalinin iç ve dış görünümünü yenilemek için inşaat çalışmaları başladı. 

Sözlerini yerine getirdiğini belirten Arslan, "Bayramiç Belediyesi olarak birçok alanda örnek projeler yaptık. İlçemizi değiştirmeye geliştirmeye devam ediyoruz. Artık her 15 günde bir açılış yapmaya başladık. Yaptığımız hizmetler Bayramiç halkının takdirindedir. Durmayacağız, çalışmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimizde verdiğimiz sözler arasında, balık halinin yenilenmesi de vardı. 'Daha Yaşanılabilir Daha Güzel Bir Bayramiç' için değişime balık halimizin inşaatıyla devam ediyoruz. Betonarme imalat çalışmaları devam eden tesisin, direk dikim işlemleri tamamlanarak üst betonunun dökümünü de gerçekleştirdik. İnşaatın, iç duvar bölme imalatı çalışmalarına da başlandı. 1 ay içerisinde inşaatını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.