çetin ticaret

Bayramiç Çiftçisine Fuar Avantajı

Bayramiç Ezine Ovaları Sulama Birliği Başkanlığı, çiftçileri İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na götürecek.

2158
Bayramiç Çiftçisine Fuar Avantajı

Bayramiç Ezine Ovaları Sulama Birliği Başkanlığı, çiftçileri İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na götürecek. 

İzmir'de 01-04 Şubat tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Tarım Makineleri, Hayvancılık Ekipmanları, Canlı Hayvan ve Seracılık Fuarına 400 çiftçinin gideceğini açıklayan Sulama Birliği Başkanı Salih Aygün, hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Bayramiç Ezine Ovaları Sulama Birliği Başkanlığı, çiftçilerin yeni teknolojileri tanıması amacıyla fuar gezilerini sürdürürken, İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarı için de, çiftçi kayıtlarına başladı. 

Fuara katılmak isteye çiftçilerin Bayramiç Ezine Sulama Birliği'ne kayıtlarını yaptırmalarını isteyen Bayramiç Ezine Sulama Birliği Başkanı Salih Aygün," Çiftçilerimizi tarım ve hayvancılık fuarlarına götürmeyi gelenek haline getirdik. Fuarların çiftçilerimiz için çok yararlı olduğuna inanıyoruz. Fuara gitmek isteyen çiftçilerin kayıtlarını yaptırmalarını bekliyoruz" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.