çetin ticaret

Her Değişiklik Bir Yenilik Getirir

Bayramiç'in sevilen esnaflarından Fatih Yüksel, Bayramiç Esnaf Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

2764
Her Değişiklik Bir Yenilik Getirir

Bayramiç'in sevilen esnaflarından Fatih Yüksel, Bayramiç Esnaf Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yıllardır Tuhafiye İşletmeciliği yapan Fatih Yüksel, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak Bayramiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda Başkan adayı olacağını açıkladı.

Yüksel Açıklamasında; “Esnaf ve Sanatkarlar Odasının 13 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerinde Değerli üyelerimizin daha iyi hizmet alabilmesi, bir adım daha ileriye nasıl götürürüz, her değişiklik bir yenilik getirir düşüncesiyle yönetim olarak hizmetinize göreve talip olduk. 

Siz Değerli Üyelerimizin desteklerini bizden esirgemeyeceğini düşünerek başta işinin başında bulunan ve sevdikleriyle birlikte 2018'e girmeye hazırlanan tüm Esnaf ve Halkımızın Yeni Yılını Kutlar Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Hayırlı Bereketli Kazançlar getirmesini dilerim” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.