çetin ticaret

2018 Bereket Yılı Olsun

Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

2554
2018 Bereket Yılı Olsun

Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Pehlivan yayınladığı mesajında 2018 yılının bol yağışlı ve verimli bir yıl olmasını diledi.

2018 yılının çiftçi ve üreticilerin beklentilerinin tam olarak karşılandığı bir yıl olmasını belirten Pehlivan, mesajına şöyle devam etti. "Dünya'da ve Türkiye'de artan nüfusla birlikte, gıdanın dolayısıyla tarımın önemi daha da artmaktadır. 

Yeni yılda bir tarım ilçesi olan Bayramiçli üreticilerimize ve yatırımcılarımıza yüksek kalitede hizmetin sunulması, üretim ve kalitenin arttırılması, yatırımların özendirilmesi, mevcut istihdam alanlarının arttırılması ve hayat standardının yükseltilmesi öncelikli hedefimiz olacaktır. 

Çanakkale’de 3 tane markalaşmış ürün var 2 Tanesi Bayramiç’te burada fark yaratmak güzel 2018 yılında da Avrupa'da Bayramiç Beyazını marka yapmak en büyük temennimizdir.

2018 yılının Bayramiç ve Türkiye tarımına hayırlar getirmesi temennisiyle tüm çiftçilerimiz için Bereket yılı olmasını, yağışlı ve bol verimli yıl olmasını dilerken tüm halkımıza yeni yılda huzur, barış ve mutluluk diliyorum.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.