çetin ticaret

Okumak Yaşamaktır Projesi'nin Sergisi Açıldı

Bayramiç ilçesi Türkmenli köyü İlkokulunun Çanakkale temsilciliğini yaptığı Türkiye’de 81 il ve Avrupa’da 16 ülkenin ortaklığı ile yürütülen “OKUMAK YAŞAMAKTIR” adlı projenin sunum sergisinin açılışı yapıldı.

4378
Okumak Yaşamaktır Projesi'nin Sergisi Açıldı

Bayramiç ilçesi Türkmenli köyü İlkokulunun Çanakkale temsilciliğini yaptığı Türkiye’de 81 il ve Avrupa’da 16 ülkenin ortaklığı ile yürütülen “OKUMAK YAŞAMAKTIR” adlı projenin sunum sergisinin açılışı yapıldı.
 
28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Bayramiç Öğretmenevi Bahçesinde düzenlenen serginin açılışı Kaymakam Ramazan Kendüzler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik’ in katılımı ile gerçekleşti.
 
Avrupa okullarının ortak buluşma alanı olan eTwinnigportalında; kuruculuğunu Fransa ve Rize Çayeli İshakoğlu İlkokulu’nun yaptığı, Türkiye’de 81 il ve Avrupa’da 16 ülkenin ortaklığı ile yürütülen ”OKUMAK YAŞAMAKTIR”  projesi  6-11 yaş öğrencilerini kapsamakta olup, Kitap okuma bilincini çocuklara aşılamak, kitap okumaya her kesimin dikkatini çekmek ve dünyaya bir mesaj vermek amacıyla hazırlanmış bir projedir.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.