çetin ticaret

Bayramiç'te Spor Etkinliğinin Biri Bitiyor Diğeri Başlıyor

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, Belediye tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası sona erdi.

4214
Bayramiç'te Spor Etkinliğinin Biri Bitiyor Diğeri Başlıyor

Bayramiç ilçesinde, Belediye tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası sona erdi.

Bayramiç Belediyesi'nin, satranç turnuvası ile başlayan ve sırasıyla voleybol ve futbol turnuvalarıyla devam eden sosyal etkinliklerinin sonuncusu olan Sokak Basketbolu Turnuvası, final müsabakalarıyla son buldu. Yıldırım Akbulut Meydanı’nda bir hafta süren turnuvada, 3 kategoride 15 takım mücadele etti. Organizasyon çekişmeli ve bir o kadarda heyecanlı anlara sahne oldu.

Turnuva sonunda Veteranlar kategorisi şampiyonu Derekolu Pistons takımı olurken, ikinci Bayramiç Bulls takımı, üçüncü Foto Nazar takımı oldu. Büyükler kategorisinde şampiyon Hacıimam Basket takımı olurken, ikinci Çetinkaya Petrol takımı ve üçüncü Nazar Müzik takımı oldu. Gençler kategorisinde şampiyon Sezerler Market takımı, ikinci Artı Kırtasiye takımı ve üçüncü Pakmaya-2 takımı oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan ile Belediye Meclis Üyeleri Durmuş Kula ve  Rafet Karaca takdim etti.

Başkan Arslan, bir turnuvayı daha başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirip, “Daha sosyal bir Bayramiç için bu tarz sosyal etkinlikler devam edecek. Okulların kapanmasıyla bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Yaz Spor Okullarını başlatacağız” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.