çetin ticaret

AK Parti İl Başkanı Yıldız’a ‘Hemşehri’ Desteği

Bayramiç'li hemşehrileri AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

4842
AK Parti İl Başkanı Yıldız’a ‘Hemşehri’ Desteği

Bayramiç'li hemşehrileri AK Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, Muhtarlar Nurettin Atmaca (Camikebir Mah.) Vahit Tekin (Tepecik Mah.) Hüseyin Köse (Camicedit Mah.) Veli Ayaz (Karıncalık Köyü Muhtarı, Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Muhtarlar Dernek Başkanı Adına) Ak Parti İl Başkanı Av. Gültekin YIldız’ı makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Ak parti teşkilat Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Ayhan Çetin Siyasi Hukuk İşleri Başkanı, İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu yürütme kurulu üyeleri de katıldı. Görüşmede tarımsal konular istişare edildi. Ayrıca İl Başkanı ve yürütme kurulu üyelerine hayvancılıkyapan üyelerin TKDK desteklerinden ruhsatları olmadığı için faydalanamadığı hakkında fikirlerimizi ve çözüm önerileri sunuldu.

Bayramiçten ziyarete gelen heyet, bir kereye mahsup belirli yılda yapılanlara daha önce çıkarılan kanunlar, uygulamalar gibi ruhsat kesilmesi gerektiği talebi illetti. Yapılan açıklamada ise “Bu konuda gerekli çalışma için milletvekillerine de ilettiğimiz (ruhsat hakkında) rapor hakkında da bilgi sunduk. İl Başkanı Sn. Av. Gültekin Uysal ve İl Bşk Yardımcıları yürütme kurulu bu ziyaret ve bilgiler için teşekkür ettiler. Hep beraber bu işleri bu sorunlara çözüm arayacaklarını ifade ettiler. Bizde kendilerinde yönetim kurulu üyelerine görevinde başarı dileriz” denildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.