çetin ticaret

Bayramiç’e Yeni Hastane Müjdesi 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bayramiç Devlet Hastanesi’nin 2023 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

2470
Bayramiç’e Yeni Hastane Müjdesi 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bayramiç Devlet Hastanesi’nin 2023 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.

Bu kapsamda Bayramiç’e yeni, donanımlı, modern bir hastane binası yapılacağının müjdesini verdi. Hastane binalarını yenileme gayretinde olduklarını ifade eden Turan; “Bayramiç’imiz tarihiyle, değerleriyle önemli bir marka. Bayramiç’in çehresinin değişmeye devam etmesi için yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyoruz. Mehmet Akif Müze Evi, portatif yüzme havuzu, Bayramiç Hükümet
Konağı, Toplum Sağlığı Merkezi, mesire alanı tahsisi, bal ormanları, ağaçlandırma çalışmaları gibi önemli yatırımlar oldu. 1 adet 162 km’lik Ekoturizm rotası tescillendi. Turizm açısından dev bir proje olan Troas Kültür Rotaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Yolu ilçemizden geçiyor. Bayramiç Hayvancılık OSB’nin çalışmaları devam ediyor. Şimdi de Bayramiç Devlet Hastanesi, 2023 yılı yatırım programına alındı.
 
Önümüzdeki aylarda proje çalışmalarına, daha sonra da yeni hastane binasının şaatına başlanacak. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte epeydir takip ettiğimiz bir konuydu. Sağlık Bakanlığımıza, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğümüze, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.