çetin ticaret

PARK 17 Herkesi Cumhuriyet Meydanına Bekliyor

Çanakkale’de gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan Güncel İnşaat, Karacaören mevkiinde yapacağı yeni inşaat projesi Park17 Mahal evleri lansmana özel fiyatlarla satışa çıkıyor.

1414
PARK 17 Herkesi Cumhuriyet Meydanına Bekliyor

Çanakkale’de gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan Güncel İnşaat, Karacaören mevkiinde yapacağı yeni inşaat projesi Park17 Mahal evleri lansmana özel fiyatlarla satışa çıkıyor. Güncel İnşaat Yönetim kurulu Başkanı Halil Kuzu” Yarın tüm Çanakkale halkını yeni projemizi anlatmak için Cumhuriyet Meydanı’na kahveye bekliyoruz. Bu proje Park 17 Evlerinde olduğu gibi yatırımcısına çok kazandıracak” dedi.
 
“PARK ONYEDİ MAHAL” Çanakkale’nin  en hızlı gelişen ve yıldızı parlayan bölgesi olan Karacaören mevkiinde yükselecek. 4 blok tan oluşacak proje 9 katlı 2 blok ve 6 katlı 2 blok içinde; 1+1, 2+1 açık mutfak, 2+1 kapalı mutfak, 3+1, 4+1 tipinde daireler ile 2+1 ve 3+1 bahçeli evler ve 3+1 çatı dublekslerinin yer aldığı 102 konut ve 8 adet işyerinden  oluşan proje bölgeye büyük prestij katacak.
 
“Hayatın içinden geldik” sloganıyla konut almak isteyenlere cazip fırsatların sunulduğu projede otoparkların tamamını kapalı otopak alanı ile çözülmüş, site içerisinide motorlu araçların girmesi yasaklanarak güvenli, sakin ve temiz yaşam alanları oluşturulmuş durumda. Sitede ayrıca Tenis kortu, havuz, fitness, basket sahası, Çocuk oyun gurupları ile yürüyüş ve koşu parkurları bulunmakta. 
 
Yatırımcısına çok kazandıracak
 
“17-26 Eylül  tarihlerinde tüm Çanakkale halkını Cumhuriyet Meydanı'na Kahveye bekliyoruz” diyen Güncel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kuzu, “Park 17 ayrıcalığını ve farkını  yaşatmak için yola çıktık. Projemizle  bölgenin trend çıtasını biraz daha yükseğe çıkarmayı hedefliyoruz. Projemiz yatırımcısına yine çok kazandıracak ve yine çok konuşulacak.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.