çetin ticaret

Bu Bina Bayramiç’e Çok Yakışacak

Enerjisini yenilenebilir kaynaklardan karşılanması hedeflenen, tamamlandığında 11.1 milyon maal olacak olan Bayramiç Orta Öğretim Öğrenci Yurdu ve Kapalı Spor Salonu’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

5914
Bu Bina Bayramiç’e Çok Yakışacak

Enerjisini yenilenebilir kaynaklardan karşılanması hedeflenen, tamamlandığında 11.1 milyon maal olacak olan Bayramiç Orta Öğretim Öğrenci Yurdu ve Kapalı Spor Salonu’nun inşaatında sona yaklaşıldı. 5 yıldızlı otelleri aratmayacak konforu ve özgün mimarisiyle görenleri kendisine hayran bırakan öğrenci yurdu ve kapalı spor salonunda incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan, “Bayramiç’in çehresine güzellik katacak binanın Haziran ayında tamamlanacağını belirtti.

Başkanlığı döneminde temelleri atıldı

Ak Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan’ın Belediye Başkanlığı döneminde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu’nun destekleriyle temelleri atılan ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Öğrenci Yurdu ve Kapalı Spor Salonu Bayramiç’li öğrenciler için cazibe noktası olacak. Çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği şantiye alanında Bayramiç İl Genel Meclis Üyesi  Nurullah Bozkurt’la incelemelerde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan, yetkililerden inşaatla ilgili bilgiler aldı. Arslan, “2018 yıllarında temelini attığımız yurdumuz, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde tasarlandı. Tesis hizmete girdiğinde ailelerin çocuklarını güven ve huzurla emanet edebilecekleri, başlarını huzurla yastığa koyabilecekleri muhteşem bir tesis oldu” dedi.

5 yıldızlı otelleri aratmıyor

Bayramiç’in Camikebir Mahallesi’nde yükselen 100 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu ve kapalı spor salonunda, etüt ve dinlenme odaları, kütüphane, restoran, 300 kişilik sinema, tiyatro, toplantı ve gösteri salonu, kapalı basketbol, voleybol ve hentbol sahaları yer alacak. Öğrenciler için birçok sosyal donatı alanlarının bulunduğu tesis, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak. 

2021-2022 öğretim yılında hizmet verecek

Tesisin öncelikle Bayramiç merkez ve köylerinden gelen orta öğretim öğrencilerine hizmet vereceğini belirten Başkan Başkan Arslan, “Öğrencilerimiz bu tesiste rahat bir nefes alacak. İlçemize bu güzel projeleri kazandıran Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na çok teşekkür ederim.” diye konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.