çetin ticaret

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Yapıldı 

Bayramiç’te kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapılarak, bu alandaki sorunlar ele alındı. 

2726
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Toplantısı Yapıldı 

Bayramiç’te kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapılarak, bu alandaki sorunlar ele alındı. 

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası işbirliğinin sağlanması ve eşgüdüm halinde hareket edilmesi amacıyla; Cumhurbaşkanlığı himayelerinde "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı" hazırlanmıştı.
 
Bu kapsamda Bayramiç’te Kaymakam Vekili Dr. Hacı Arslan Uzan başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon toplantısına; Çanakkale Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi temsilcisi Psikolog Özlem Derdiyok, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ermiş, Cumhuriyet Savcısı Aytekin Kartal, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Salih Albayrak, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, İlçe Sağlık  Müdürü Dr. İbrahim Erden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ömer Özlük  katıldı.

Ayrıca bu toplantıda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele alanında çalışan tüm kurumların verileri değerlendirilerek mevcut duruma ilişkin analizler yapıldı, uygulamanın daha iyiye götürülmesi için ilçe bazında planlanması gereken tedbirler değerlendirildi ve son dönemde yaşanan olayların analizleri de yapılarak benzer nitelikte olayların yaşanmaması için alınması gereken tedbirler üzerinde yoğunlaştı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.