çetin ticaret

Ormandan Küçükbaş Hayvancılığa Destek

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Aladağ Orman İşletme Şefliği sınırları dahilinde kalan Yukarışevik köyü civarında yapılacak olan küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi ele alındı. 

3066
Ormandan Küçükbaş Hayvancılığa Destek

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Aladağ Orman İşletme Şefliği sınırları dahilinde kalan Yukarışevik köyü civarında yapılacak olan küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi ele alındı. 

Yapılacak olan proje ile ilgili İşletme Müdürlüğü Lokalinde toplantı yapıldı. Toplantıya Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Tarım Müdürümüz Erdem Karadağ, Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Döner, Tarımsal Veriler Şube Müdürü H.İbrahim Büyükgaga, İlçe Tarım Müdürü İbrahim Çobanoğlu, İşletme Müdürü Zafer Özbek, İşletme Müdür Yardımcısı Evren Arık ve işletme şefleri katıldı.

Toplantının ardından Bayramiç İlçesi, Yukarışevik köyü civarında bulunan ormanlık alanlarda ve çevresinde yapılan arazi incelemerinde; Küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi kapsamında neler yapılabilir, hayvancılığın milli ekonomiye sağladığı katkı ve küçükbaş hayvancılığın desteklenmesi kapsamında değerlendirmelerde bulunuldu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.