çetin ticaret

Kazdağları'nda Kar Yağışı Etkili Oluyor

Kazdağları eteklerinde kalan Bayramiç'in Evciler köyü de beyaza büründü. Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri dün akşam saatlerinden bu yana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

2168
Kazdağları'nda Kar Yağışı Etkili Oluyor

Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya devam ederken, Kazdağları ve eteklerinde kalan bölgeler de beyaza büründü.

Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde ve ilçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürüyor. Kazdağları eteklerinde kalan Bayramiç'in Evciler köyü de beyaza büründü. Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri dün akşam saatlerinden bu yana yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, gece saatlerinde şiddetli poyrazın da etkisiyle yollarda buzlanmalar olabileceğinden sürücülerin hazırlıklı olması gerektiğini vurgularken, yanlarında zincir, çekme halatı gibi ekipmanlarının bulunmasını istediler.


Kaynak: İHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.