çetin ticaret

Kaymakam Gökdemir’den Öğretmenler Günü Mesajı

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

2154
Kaymakam Gökdemir’den Öğretmenler Günü Mesajı

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Gökdemir mesajında; "Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ‘Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir’ diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün siz öğretmenlerimiz olduğuna işaret etmiştir. Hayatımızı doğru yönde şekillendirmede bizlere yardımcı olan, bizlere bilmediklerimizi öğreten, bildiklerimizi ise daha iyi anlamamıza vesile olan ve bütün zorluklara göğüs gererek bizleri yetiştiren öğretmenlerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. Değerlerini bilip onlara sahip çıkan, erdemli, hoşgörülü, insani değerlere bağlı, sorgulayıcı ve araştırmayı ilke edinmiş bireyler yetiştirme hedefimize, sizlerin gayret ve fedakârlıkları olmadan ulaşabilmemiz mümkün değildir.

Covid-19 Pandemisi süresince tüm öğretmenlerimiz öğrencilerimizin bu süreçte daha iyi eğitim almaları hususunda gerek uzaktan eğitim, gerek ise yüz yüze eğitim konularında göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit öğretmenlerimiz ile Ahirete intikal etmiş olan öğretmenlerimize Allahtan rahmet, görevi başında bulunan öğretmenlerimize esenlikler dilerim. Dünyadaki dönüşümü takip edebilen, yeni nesillere rehberlik eden siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" sözlerine yer verdi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.