çetin ticaret

Geleceğe Nefes Olacak

Bayramiç ilçesinde protokol ve vatandaşların katılımı ile Kutluoba Köyü Yılanlı mevkiinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. 

2336
Geleceğe Nefes Olacak

Bayramiç ilçesinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında vatandaşlara 2 bin fıstık çamı fidanı dağıtıldı.

Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü, Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında, ilçede hem fidan dikti hem de fidan dağıttı. Kutluoba köyü Yılanlı mevkisinde 2 bin fıstık çamı fidanı, toprakla buluşturuldu. Ardından da bir traktör ile ilçe merkezindeki Yıldırım Akbulut Parkı'na getirilen 2 bin fidan halka dağıtıldı. Vatandaşların yoğun talebi nedeniyle fıstık çamı fidanları bir saatte tükendi. 

Cumhurbaşkanlığı önderliğinde ekonomik, ekolojik ve sosyal açıdan büyük öneme sahip olan ormanlarımızı korumak, sürdürülebilir şekilde yönetmek ve gelecek nesillerimiz için yurdumuzu daha sağlıklı ve yaşanabilir kılmak amacıyla her yıl 11 Kasım günü “Milli Ağaçlandırma Günü“ olarak kutlanıyor. 

İlçe Kaymakamı  Sercan Gökdemir, Belediye Başkanı Mert Uygun, kurum amirleri ve vatandaşların katılımları ile 11 Kasım 2020 günü saat 11:11 ‘de Bayramiç İlçesinde de “Geleceğe Nefes Ağaçlandırma Projesi" kapsamında Kutluoba köyü Yılanlı mevkiinde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.