çetin ticaret

Bayramiç’te Atatürk Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısı ile Bayramiç İlçesi’nde anma töreni düzenlendi. 

2276
Bayramiç’te Atatürk Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısı ile Bayramiç İlçesi’nde anma töreni düzenlendi. 

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yıldönümü nedeniyle Bayramiç ilçesinde anma programı düzenlendi. Anma Programı, Yıldırım Akbuut meydanında bulunan Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına ait çelenklerin sunumunun ardından, saat 09.05’te sirenler ve araç klaksonları eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşının söylenmesiyle birlikte Bayraklar yarıya indirildi. 

Meydanında düzenlenen anma programı saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başladı. Tarih öğretmeni Sena Ünal ‘ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ve Mustafa Gülşen Çınaroğlu Anadolu lisesi 10/B sınıfı öğrencisi Elif Akın‘ın “BİR TUTKUDUR MUSTAFA KEMAL” şiirini okumasının ardından  tören sona erdi.

Törene, Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, Belediye Başkanı Mert Uygun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ermiş, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.