çetin ticaret

Bayramiç’te Cumhuriyet Bayramı Coşku İle Kutlandı

Bayramiç ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, büyük bir coşku ile kutlandı. Kutlamalar halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

2236
Bayramiç’te Cumhuriyet Bayramı Coşku İle Kutlandı

Bayramiç ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, büyük bir coşku ile kutlandı. Kutlamalar halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97. yılı Bayramiç ilçesinde coşkuyla kutlandı. İlçe kaymakamı Sercan Gökdemir’in kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesi ile başlayan kutlama programı, törenin yapıldığı Yıldırım Akbulut meydanında devam etti.

Yıldırım Akbulut meydanındaki törene; Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, Belediye Başkanı Mert Uygun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ermiş, Bayramiç İlçe Jandarma Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş  Salih Albayrak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Murat Çelik, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Etik, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum Müdürleri, Öğretmenler ve Bayramiç halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekilmesi ile başlayan program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajının okunmasının ardından, Kaymakam Gökdemir’in  konuşmaları ve Şiirlerin okunması ile tören sona erdi.

Bayramiç Kaymakamlığı’na ait mobil araç ile gün boyunca ilçe genelinde günün anlam ve önemini anlatan müzik yayını ile tüm vatandaşlar bu coşkuya dahil oldu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.