çetin ticaret

Vali ve Kaymakama Teşekkür Etti

Bayramiç ilçesinde sağlık çalışanlarını taşıyan araca ceza kesilmesi ve sağlıkçıların mağdur olması olayına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir devreye girerek çözdü.

3872
Vali ve Kaymakama Teşekkür Etti

Bayramiç ilçesinde sağlık çalışanlarını taşıyan araca ceza kesilmesi ve sağlıkçıların mağdur olması olayına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir devreye girerek çözdü. Türk Sağlık-Sen Çanakkale Şube Başkanı Turan Çavdar, olayla ilgilenerek sorunu çözen Vali Aktaş ve Kaymakam Gökdemir’e teşekkür etti. 

Çanakkale merkezden Bayramiç ilçesine 25 sağlık çalışanı gidip geliyor. Bu çalışanlar da bir aracı kiralayıp onunla gidip geliyordu. Bunu gören Bayramiç ilçe minibüs kooperatifleri ise durumdan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine sağlık çalışanlarını hastaneye bırakan minibüse polis ekipleri tarafından ceza kesildi. Ceza uygulaması sonucunda sağlık çalışanları mağdur oldu.  

Bu mağduriyetin duyulması üzerine devreye Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir girdi. Sorunu çözen yetkilere Türk Sağlık-Sen Çanakkale Şube Başkanı Turan Çavdar teşekkür açıklaması yaptı. Çavdar açıklamasında şu sözlere yer verdi; “Kamuoyuna duyurmak zorunda kaldığımız Bayramiç ilçesinde yaşanan sağlık çalışanlarının mağduriyetine sebep olay sonrası sayın Valimiz İlhami Aktaş ın ve Bayramiç Kaymakamımız Sercan Gökdemir'e olaya göstermiş olduğu hassasiyete ve duyarlılıklarına tüm sağlık çalışanları adına  teşekkür ediyoruz. Pandeminin savaşçılarına gösterilen duyarlılığın örnek olması talebimizdir. Sağlık çalışanlarımız ayrıcalık beklememektedirler .Kendilerine moral motivasyon sağlayacak anlayışlara destek olunmaları yönündedir. Ülkemizin zor günler yaşadığı pandemi günlerinde sağlık çalışanlarımıza destek olan anlayışlara buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.