çetin ticaret

Bayramiç AK Parti’ye Güçlü İsim

Bayramiç’in en güçlü siyasetçilerinden ve önceki dönem Belediye Başkanı Sadettin Arslan, AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı olarak atandı.

9340
Bayramiç AK Parti’ye Güçlü İsim

Bayramiç’in en güçlü siyasetçilerinden ve önceki dönem Belediye Başkanı Sadettin Arslan, AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı olarak atandı. İlçeye birçok hizmeti olan Arslan, parti genel merkezi tarafından yapılan temayül yoklamasında da ön plana çıkmıştı. Arslan, mazbatasını Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde aldı.

Yıllardır Bayramiç’e getirdiği hizmetlerle tanınan Sadettin Arslan, ilçe siyasetine damga vurmuş biri olarak tanınıyor. İki dönem AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yapan Arslan 2014 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerde AK Parti adayı olarak Bayramiç Belediye Başkanlığı'na seçilmişti. Belediye başkanlığının ardından AK Parti İl Yönetimi’ne de seçilen Arslan, AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz'ün istifa etmesinin ardından ismi hep ilçe başkanı olarak geçiyordu. 

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan temayül yoklamasında da ismi ön plana çıkması ve AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide Iskenderoğlu'nun destekleriyle ilçe başkanı olarak atandı. Bugün Ankara’ya giden Arslan, burada mazbatasını alarak Bayramiç İlçe Başkanı oldu.
 
İlçe Başkanı olarak atanması ilçede sevinçle karşılanırken Başkan Arslan, yaptığı açıklamada; "Partimiz Genel Merkezi tarafından AK Parti İlçe Başkanı olarak atandım. Allah bizleri mahcup etmesin. En kısa zamanda ekibimizi oluşturacağız. Bayramiç'imize en güzel hizmeti verebilmek için durmadan, yorulmadan, bıkmadan, dağ taş demeden, gece gündüz çalışacağız. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Genel Merkezimize, İl Başkanımız Naim Makas'a, Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na ve ilçe teşkilatımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bayramiç'imize  hayırlı olsun" dedi.


Bayramiç AK Parti’ye Güçlü İsim
Bayramiç AK Parti’ye Güçlü İsim
475

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.