çetin ticaret

TOKİ Konutlarına Kavuştular

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve dönemin Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan’ın girişimleri ile Bayramiç’e yapılan TOKİ evlerine vatandaşlar kavuştu.

6372
TOKİ Konutlarına Kavuştular

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve dönemin Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan’ın girişimleri ile Bayramiç’e yapılan TOKİ evlerine vatandaşlar kavuştu. Evlerine kavuşan vatandaşlar, konutları çok beğendiğini belirterek hem Turan hem de Aslan’a teşekkür etti. 

Hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken TOKİ Bayramiçlilerin yoğun isteği üzerine bir projeyi de burada başlattı. Yemyeşil bir alanda gerçekleştirilen projede her zamanki gibi yatay mimari tercih edildi ve binalar zemin + 4 kat olarak tasarlandı. Modern ve geleneksel mimarinin başarılı bir şekilde sentezlendiği projede zemin kat seviyesi için yöresel taş kaplama tercih edildi. Kat silmeleri, söveler ve dekoratif pencereler ile tasarımın şıklığı tamamlandı. 

181 KONUT 2 İŞYERİ 

Bu konutlardan 131 tanesi TOKİ 2+1 daireler kapsamında yer alırken geriye kalan 50 tanesi ise TOKİ 3+1 konut tipinde yapıldı. Bayramiç TOKİ evleri projesi kapsamında 181 adet konutun yanı sıra aynı zamanda konutların alt yapı çalışmaları, projenin peyzaj çalışması da yapıldı. 

ÇOK BEĞENDİK TEŞEKKÜR EDERİZ 

Projenin tamamlanmasının ardından kura çekilerek vatandaşlara evlerine kavuştu. Evlerine oturan vatandaşlar, konutlardan çok menün olduklarını belirtti. Her yönü ile düşünülen bir proje olduğunu belirten konut sahipleri, projenin ilçede örnek olduğunu ifade etti. Evlerini çok beğenen vatandaşlar, projenin hayata geçmesi için yoğun çalışma yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a ve dönemin Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan’a teşekkür ettiler. 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan arslan2076 - 24.06.2020 16:22:51
Ben şehit babasıyım şehidimin mezarı bayramiç hacıbekirler köyünde olduğu için bayramiçten toki evlerinden alabilirmiyim