çetin ticaret

Kaymakam Gökdemir'den '23 Nisan' Mesajı

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, yayımladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

3022
Kaymakam Gökdemir'den '23 Nisan' Mesajı

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, yayımladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kaymakam Sercan Gökdemir mesajında, "Milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. yıldönümünde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Tüm dünyada ve Ülkemizde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl 23 nisan Bayramında meydanları, stadyumları dolduramasakta  aynı coşkuyla ve sevinçle  evlerimizde çocuklarımızla kutlayacağız. 23 Nisan akşamı saat 21:00'de, evlerimizin balkonundan hep birlikte bağımsızlığımızın temsili istiklal marşımızı gururla söyleyeceğiz.

Aziz milletimizin tarihinde yeni bir dönemin başlangıcı olan, Türkiye Cumhuriyeti devletimizin temellerinin atıldığı, kurtuluş mücadelemizin yönetildiği yerdir,  Türkiye Büyük Millet Meclisi. Aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği  ve tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan; Türkiye Cumhuriyeti'nin, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine olan güçlü inancın ifadesidir.
        
Millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı bu anlamlı günde, bütün dünya çocukları ile birlikte kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutlar,  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum. Nice 100 Yıllarda sağlıkla, mutlulukla bayramlarımızı kutlama temennisiyle." dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.