çetin ticaret

Başkan Uygun'dan 23 Nisan Mesajı

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, 'Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir' düşüncesinden bir an olsun ayrılmadık, ayrılmayacağız' dedi.

4142
Başkan Uygun'dan 23 Nisan Mesajı

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" düşüncesinden bir an olsun ayrılmadık, ayrılmayacağız" dedi.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. 23 Nisan coşkusunu tüm gücüyle hissettiklerini dile getiren Başkan Uygun, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, uçurumun eşiğindeki bir ülkenin ancak milletin iradesiyle zorlukların üstesinden gelineceğine sonuna kadar inanmış, önce millet meclisini açıp Kurtuluş Savaşı'nın yine milletin iradesiyle nasıl kazanıldığını muhteşem bir şekilde tüm dünyaya göstermiştir. Öyle bir liderdir ki halkına sonuna kadar inanmış, yokluklar içerisinde kendi ayakları üzerinde duran bir cumhuriyet inşa etmiştir. Bu eserin ilk resmi ve büyük adımı Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği 23 Nisan 1920 tarihinde olmuştur.

Halk iradesinin gücüne her zaman inanan, bu günü bayram ilan edip  çocuklara hediye ederek geleceğe verdiği önemi gösteren Ulu Önder Atatürk, ülkemizi ileri medeniyetler seviyesine çıkma yolunu bir nakış gibi işlemiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, onun açtığı yolda, gösterdiği hedefe ilerlemesini sağlamak bizlerin en büyük görevidir. Maalesef dünya çapında etkili olan salgın nedeniyle bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hak ettiği şekilde kutlayamayacağız ancak coşkuyu yüreklerimizde hissedeceğiz. "Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir" düşüncesinden bir an olsun ayrılmadık, ayrılmayacağız. Çocuklarımızın bu düşünceye sıkı sıkıya sarılması için var gücümüzle çalışacağız. Sağlıklı ve mutlu bir geleceğe ulaşmak ümidiyle  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.