çetin ticaret

MHP Bayramiç İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Erdemir, Çanakkale ve ilçede yaşanan oy kaybından sorumlu tutulduklarını ifade ederek istifasını verdi.

5682
MHP Bayramiç İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Erdemir, Çanakkale ve ilçede yaşanan oy kaybından sorumlu tutulduklarını ifade ederek istifasını verdi.

Hiçbir Zaman Adamın Adamı Olmadım

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Erdemir, açıklamasında “1975 yılından bu yana ülkücü hareketin bir neferi oldum. Çoğu kişinin ülkücüyüm dahi diyemediği dönemlerde ülkücü hareketi, davamızı savundum. Hiçbir zaman Milliyetçiliğimden ve Atatürk'çülüğümden ödün vermedim. Hiçbir zaman adamın adamı olmadım davanın adamı oldum. Bu yüzden kaybettim ama kimbilir belki de çok şey kazanmışımdır orasını yüce Rabbim bilir” dedi.

'Ben' Demedim 'Biz' Dedim

Erdemir, “Uzun zamandan beri Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında siyaset yapmaktayım. Gerek üyelik, başkan yardımcılığı ve son olarak ilçe başkanı olarak görev yaptım. Partimizi ilçemizde bütün alanlarda temsil etmeye çalıştım. Hiçbir zaman 'ben' demedim 'biz' dedim. Ama Çanakkale'miz ve ilçemizde yaşanan oy kaybı yüzünden sorumlu tutulduk. 02.01.2020 tarihinde istifamı vermiş bulunmaktayım. Umarım yerimize gelen arkadaşlar oyları kat kat arttırır ve ilçemizde belediye başkanı çıktığı gibi, ülke iktidarınıda Milliyetçi Hareket Partisi alır. Makam ve koltuk gelip geçicidir esas olan davadır” şeklinde konuştu.

Hakkınızı Helal Edin

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Erdemir,  şöyle dedi; “Kimseye bir dargınlığım ve küskünlüğüm yoktur. Siyaset yaptığım süre boyunca gerek seçim zamanı gerek başka zamanlarda rakip partilerden kırdığım ve üzdüğüm arkadaşım varsa hakkınızı helal edin. Hepimiz bu ilçenin evlatlarıyız ve yüzyüze bakıyoruz. Hepinize saygı ve sevgiler sunarım. Allaha emanet olun”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.