çetin ticaret

Vatandaşın Yol İsyanı

Bayramiç ilçesi Tepecik mahallesinde doğal gaz çalışmalarının ardından yolların düzenlenmemesi, vatandaşları isyan ettiriyor. Yaklaşık bir ay önce başlayan çalışmalar nedeniyle kazılan yollar, yağmur yağdığında adeta çamur deryasına dönüşüyor.

3762
Vatandaşın Yol İsyanı

Bayramiç ilçesi Tepecik mahallesinde doğal gaz çalışmalarının ardından yolların düzenlenmemesi, vatandaşları isyan ettiriyor. Yaklaşık bir ay önce başlayan çalışmalar nedeniyle kazılan yollar, yağmur yağdığında adeta çamur deryasına dönüşüyor.

Çamurlu yollarda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar, yetkilileri göreve davet edip yolların kısa sürede yapılmasını istedi. Yolların şu anki halinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını kaydeden mahalle halkı, “Bu yollar doğal gaz çalışmaları nedeniyle kazıldı. Asfalt olan yollar şu an tamamen toprak oldu. Bu zamanlarda yağmur yağdığı için yollar adeta çamur deryasına dönüşüyor.  Yolların zamanında tamamlanmaması nedeniyle mahalle halkı olarak mağduruz. Her gün çamurlu yolları yürümek zorunda bırakılıyoruz. Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını talep ediyoruz” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.