çetin ticaret

Bayramiç'in CHP'li Başkanına AK Parti'den Ağır Eleştiri

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden daha 6 ay geçmesine rağmen Bayramiç’in CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun seçim meydanlarında verdiği sözleri unutarak, belediye taşınmazlarını satmaya başladı. 

11326
Bayramiç'in CHP'li Başkanına AK Parti'den Ağır Eleştiri
VİDEO HABER

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden daha 6 ay geçmesine rağmen Bayramiç’in CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun seçim meydanlarında verdiği sözleri unutarak, belediye taşınmazlarını satmaya başladı. Mert Uygun seçim mitinginde belediyeye ait dükkanları işaret ederek “babanın malını mı satıyorsun?” demişti. Bayramiç Belediye Başkanı olan Mert Uygun bugün o dükkanları babasının malı gibi sattı.

GERÇEKTEN ÜZÜCÜ BİR OLAY

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, 'Bayramiç Belediyesinin şu ana kadar kamuya mal olacak hiçbir projesi yok. Bunun yanı sıra  mevcut yönetim seçimlerden sonra aylarca borç edebiyatı yapıp bundan sonraki süreç için ilçemize bir iş yapmamak adına bir algı operasyonu  yürüttü. Fakat Bayramiç’liler bahane değil iş ve hizmet bekliyor.  Maalesef bu 6 aylık süreçte ilçemiz gerek yerel ve gerek ulusal basında hep olumsuz olaylarla gündeme getirildi. İlçe halkımız adına söylemek isterim ki, bu gerçekten üzücü bir olaydır” dedi.

HANİ  DÜKKANLARI SATMAYACAKTI

Demirsöz, “Seçim mitinginde halka ‘babanın malını mı satıyorsun’ diyerek belediye taşınmazlarını işaret eden Mert Uygun Belediye Başkanı olduktan sonra seçim meydanlarında defalarca dile getirdikleri belediyenin taşınmazlarını satmayacaklarına dair sözlerini unuttular. Bayramiç Belediyesi’ne ait dükkanı babasının malı gibi ihale çıkarıp sattı.   Bununla birlikte geçen kısa zaman zarfında  sözlerini tutmadıkları gibi başta su ücreti olmak üzere bir çok konuda zam yaparak  vatandaşın bütçesine ek yük getirdiler” şeklinde konuştu.

HAYAL KIRIKLIĞINA DEVAM

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, halkın yerel yönetimden memnun olmadığını  belirterek “geçmiş beş yıl boyunca hem hükümetimizin hem belediyemizin yatırımlarını vatandaşımıza yüklemeden ilçemize kazandırırken,  mevcut yönetimin bu tutumu hayal kırıklığı yaratmıştır. Bayramiç halkı  ne verilen sözleri ne de sözlerinin ardında durmayan bu yönetimi unutmayacaktır ve zamanı geldiğinde kendilerine hak ettikleri cevabı verecektir’’ dedi.



Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.