çetin ticaret

Öz; “Bayramiç-Çan Yolu İçler Acısı”

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz Bayramiç-Etili-Çan yolu projesini gündeme getirdi.

7674
Öz; “Bayramiç-Çan Yolu İçler Acısı”

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz Bayramiç-Etili-Çan yolu projesini gündeme getirdi. Öz, “Bu aralar yol gerçekten güvenli. Seyir esnasında yol çalışması nedeni ile önünüze çıkabilecek herhangi bir iş makinesi yok!” dedi.

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin rahat ve daha güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla 2016 yılında başlanan Bayramiç-Etili-Çan yolu projesi !!! Bu aralar yol gerçekten güvenli. Seyir esnasında yol çalışması nedeni ile önünüze çıkabilecek herhangi bir iş makinesi yok! Çünkü daha projenin %10 tamamlanmadan kamulaştırma sorunları ve yüklenici firmanın ödemesinin yapılmaması yüzünden yol çalışması tamamen durmuş... 

Karayolları 142.Şube ve 14.Bursa bölge müdürlükleri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sorunların giderilmesi için yüklenici firma ile bugün toplantı yapılacağı bilgisine ulaştık. Resimlerde gördüğünüz gibi yolun durumu içler acısı ve araçlar güçlükle ilerliyor. Ve bu yolun bir an önce bitirilmesi gerekiyor. Proje tamamlanana kadar takipçisi olacağız” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.