çetin ticaret

Hayvan Yetiştiriciliğinin Sorunları Tartışıldı

Bayramiç İlçesi Muratlar Köyü'nde Hayvancılık ve Genel Tarım Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

3154
Hayvan Yetiştiriciliğinin Sorunları Tartışıldı

Bayramiç İlçesi Muratlar Köyü'nde Hayvancılık ve Genel Tarım Konulu Konferans Gerçekleştirildi.

Bayramiç Ziraat Odası ve ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun BAYTEKİN, Prof. Dr. Türker SAVAŞ Hayvan Yetiştiriciliğinde Sorunlar ve Çözüm Önerileri, Dr. Bekir Sıtkı AYAĞ (Çanakkale İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Müdürü) İlimizde Yürütülen Koyun ve Keçi Islah Çalışmaları, TKDK Onur Ömer GÜLER (Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri) IPARD II Hayvancılık Destekleri, Bayram YÜREKLİ (SGK Müdürü) Tarım BAĞ-KUR’u ve Genel Sağlık Sigortası, Mehmet ERDOĞAN (İş Bankası Müdürü) İmece Kart ve Tarım Kredileri hakkında 20 Aralık 2017 Çarşamba Günü saat: 20:00’da Muratlar Köyünde ‘’Hayvancılık ve Genel Tarım’’ Konulu Konferans gerçekleştirildi. 

Konferansa; Muratlar Köyü Muhtarı İsa KORKMAZ, Muratlar Köyü Koop. Başkanı Yücel ÇAYIROĞLU, Çan Ziraat Odası Başkanı Hasan ŞAHİN, Karaibrahimler Muhtarı Mehmet SEZGİN, Söğütgediği Muhtarı Ali İhsan KOÇ, Bayramiç Ziraat Odası Meclis Başkan Yard. Yahya SAVRAN, Yönetim Kurulu Başkan Yard. Zeki SEZER, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet KOCABAŞ, Meclis Üyesi Musa Bilir, Süt Birliği Başkanı Mehmet ARSLAN ve çok sayıda üretici katılım sağladı. 

Ziraat Odası Başkanı İsmail PEHLİVAN " hayvan yetiştiriciliğinde önde gelen köyümüz Muratlar'da üreticimize faydalı olacağını düşündüğümüz böyle bir konferans gerçekleştirdik. Bizleri kırmayıp davetimizi kabul eden tüm katılımcılara, şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim. Farklı köylerimizde yine farklı konularda konferanslarımız olacaktır. Üreticimizin ve üretmenin her zaman arkasındayız biz oda olarak elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz" dedi.

Ziraat Odası'nın bu etkinliğinden dolayı çok memnun olan üreticiler PEHLİVAN'a teşekkür edip tebrik ettiler.Konferansın ardından katılım sağlayan kişilere pilav ikramı yapıldı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.