çetin ticaret

Kaymakam Gökdemir’den 10 Kasım Mesajı

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümünde Anma mesajı yayımladı. 

2296
Kaymakam Gökdemir’den 10 Kasım Mesajı

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yıl dönümünde Anma mesajı yayımladı. 

“10 Kasım 1938 günü ebedi aleme uğurladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 82. ölüm yıldönümünde Türk Milleti olarak bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.” diyen Kaymakam Gökdemir şu ifadelere yer verdi; “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, kendisini milletine adamış bağımsızlık ve özgürlük yolunda birçok sıkıntının, yokluğun ve zorluğun olduğu dönemde milletimizle birlikte emsalsiz mücadeleyi zaferle sonuçlandırmıştır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gerek askeri dehası gerekse devlet adamlığı ile geride bıraktığımız yüzyılda sadece kurduğu ve mimarı olduğu Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm insanlık ve dünya tarihi açısından önemli bir şahsiyettir. Başlatmış olduğu Millî Mücadele, bağımsızlık mücadelesi veren milletler için ilham kaynağı olmuş, yaktığı bağımsızlık meşalesiyle tarihe ışık tutmuştur.

“Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” sözüyle milletimizin siyasal karakterini en veciz şekilde ifade eden Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin hedefini de “muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmak” olarak belirlemiştir. Bugün bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği istikamet doğrultusunda Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, fikir ve ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhu Şad Olsun”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.