çetin ticaret

Doludan Zarar Gören Çiftçilere Can Suyu

Bayramiç İlçesinde doludan dolayı zarar gören çitçilere zararın yüzde 15’i Cumhurbaşkanlığı Destek Hizmetleri tarafından karşılandı. Zarar gören 138 çiftçiye 2,5 milyon TL destek yapıldı.

3216
Doludan Zarar Gören Çiftçilere Can Suyu

Bayramiç İlçesinde doludan dolayı zarar gören çitçilere zararın yüzde 15’i Cumhurbaşkanlığı Destek Hizmetleri tarafından karşılandı. Zarar gören 138 çiftçiye 2,5 milyon TL destek yapıldı.

Haziran ayında Bayramiç ilçesinde meydana gelen dolu afetinde 10 bin dönüm arazi zarar görmüştü. Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, meclis üyelerinin girişimleri sonucu ilçede yaşanan dolu afeti sonucu zarar gören ve zararını İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne tespit ettiren üreticilerin zararının yüzde 15’i Cumhurbaşkanlığı Destek Hizmetleri tarafından karşılanacak

Destek müjdesini veren Başkan Pehlivan, her zaman üreticilerin yanında olduklarını söyledi. Pehlivan şu açıklamalarda bulundu; “Öncelikle afetten zarar gören üreticilerimize tekrardan geçmiş olsun dileklerini sunuyorum. Biz her zaman üreticilerimizin yanındayız. Zarara uğramış üreticilerimizin yaralarının bir nebze olsun sarılması için elimizden gelen çabayı gösterdik ve göstermeye onlar için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Şemsi Bayraktar’a, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Sayın Bülent Turan’a Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş’a, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü, Çanakkale Milletvekili Sn. Jülide İskenderoğlu’a İl Tarım ve Orman Müdürü Sayın Erdem Karadağ’a, Ak Parti İl Başkanı Sayın Naim Makas’a, Bayramiç Kaymakamı Sayın Sercan Gökdemir’'e Bayramiç Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Sadettin Arslan’a, Bayramiç İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sayın İbrahim Çobanoğlu’na şahsım, meclis üyelerim ve üreticilerim adına teşekkür ederim.”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.