çetin ticaret

Başkan Hedef Saptırıyor!

Bayramiç belediyenin işlettiği akaryakıt istasyonundaki skandalı konuşurken, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, hedef saptırmak için skandal olayı ilk kez haber yapan başta gazetemiz Bayramiç Havadis olmak üzere daha sonra konuyu haberleştiren basın kuruluşlarını suçladı. 

7420
Başkan Hedef Saptırıyor!

Bayramiç belediyesinin işlettiği akaryakıt istasyonundaki skandalı konuşurken, Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, hedef saptırmak için skandal olayı ilk kez haber yapan başta gazetemiz Bayramiç Havadis olmak üzere daha sonra konuyu haberleştiren basın kuruluşlarını suçladı. 

Bayramiç Belediyesi tarafından işletilen akaryakıt istasyonunda 3 günlük paranın bankaya yatırılmaması ve paranın akıbetinin de belli olmaması olayı, giderek büyüyor. 25 Mart, 3 ve 15 Nisan’da akaryakıt istasyonunun geliri olan 73 bin TL bankaya yatırılmadı. Bu skandal olayı ilk olarak gazetemiz Bayramiç Havadis haber yaptı. Daha sonra ise il genelindeki diğer gazeteler ve internet siteleri konuyu haberleştirerek skandal olayı vatandaşlara duyurdu. Olaya adı karışan T.G. ve A.Ç. ile ilgili yasal işlem başlatıldı. 

BAŞKAN BASINI SUÇLADI 

Akaryakıt istasyonundaki skandal olayı ve daha sonra Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun’un açıklamalarını da haber yapılmasına rağmen, Başkan Uygun olayı geniş bir şekilde açıklama yapma yerine basın kuruluşlarını suçladı. Başta gazetemizi daha sonra il genelinde haberleri yapan diğer basın kuruluşlarını suçlayan Başkan Uygun, hedef saptırmakla suçlanıyor. Oysa basın kuruluşları hem olayı hem de Başkan Uygun’un yaptığı açıklamalara da yer verdi. Bu kadar objektif haberciliğe rağmen basının suçlaması ise tepki ile karşılandı. Halen ilçe halkı bu olayla ilgili tüm gerçeklerin açıklanmasını istiyor.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.