çetin ticaret

Belediye Akaryakıt İstasyonunda Skandal 

Bayramiç Belediyesinin işletmiş olduğu akaryakıt istasyonunda 3 günlük paranın bankaya yatırılmadığı iddia edildi.

16320
Belediye Akaryakıt İstasyonunda Skandal 

Bayramiç Belediyesinin işletmiş olduğu akaryakıt istasyonunda 3 günlük paranın bankaya yatırılmadığı iddia edildi. Belediye ekipleri tarafından yapılan araştırmada 73 bin TL’nin bankaya yatırılmadığı tespit edilmesinin ardından Müdürvekili açığa alındı, başka çalışan ise başka yere görevlendirildi.

Alınan bilgiye göre;  25 Mart, 3 ve 15 Nisan’da akaryakıt istasyonunun geliri olan 73 bin TL bankaya yatırılmadı. Belediye Başkanı Mert Uygun tarafından bankaya para yatırmakla yetkilendirilen personel T.G'nin bankaya 3 günlük aralıklarda olan geliri yatırmadığı bir haftadır akaryakıt istasyonunda incelemelerde bulunan belediye muhasebe birimleri tarafından tespit edildi. Bunun üzerine Belediye Başkanlığı araştırma komisyonu kurarak işletme Müdürvekili A.Ç açığa alındı, diğer personel T.G ise belediyede başka birimde görevlendirildiği iddia edildi.

Belediye tarafından Soruşturmanın sürdüğü konunun savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı ve müfettiş talep edileceği öğrenildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol Saruhan tutkun 2055 - 23.04.2020 21:15:17
Hani CHP sütten cıkmıs ak kasıktıya ne oldu demekki her yerde sütü bozuk varmış