çetin ticaret

Bayramiç'te Tek Ses Olacağız

MHP Bayramiç ilçe Başkanlığına getirilen Ali İhsan İşcen, görevini resmen devir aldıktan sonra yeni ilçe yönetimiyle ilk toplantılarını partinin ilçe binasında gerçekleştirdi. 

6368
Bayramiç'te Tek Ses Olacağız

MHP Bayramiç İlçe Başkanlığına getirilen Ali İhsan İşcen, görevini resmen devir aldıktan sonra yeni ilçe yönetimini de İl Başkanlığından gelen onayın ardından resmen görevine başladı. Yeni Başkan ve yeni yönetim ilk toplantılarını Partinin ilçe binasında gerçekleştirdi. 

Başkan İşcen yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyfendi'nin takdiriyle yönetim kurulumuz uygun görülmüş olup gerçekleşen atamanın ardından görev dağılımını da önümüzdeki günlerde yapacağız. Bundan sonra tek yumruk tek ses olarak Bayramiç'e hizmet için elimizden geleni yapacağız.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.