çetin ticaret

Taşıyıcılar Kooperatifi Özge Uygun'a Emanet

S.S. Bayramiç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda 2 liste halinde kıyasıya geçen seçimde başkanlığa Özge Uygun getirildi.

9266
Taşıyıcılar Kooperatifi Özge Uygun'a Emanet

S.S. Bayramiç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda 2 liste halinde kıyasıya geçen seçimde Başkanlığa Özge Uygun getirildi.

Bayramiç’te faaliyetlerini sürdüren Serbest Sınırlı Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlık seçimi yapıldı. Mevcut Başkan Abdullah Çakır yeniden aday olmazken, Başkanlık için Özge Uygun ve Mehmet Yavuz'un listeleri yarıştı.

Kooperatif seçimlerine 81 üye katıldı ve 79 oy kullandı. Seçimlerde Özge Uygun 51, Mehmet Yavuz 28 oy aldı ve Özge Uygun Bayramiç Motorlu taşıyıcılar Kooperatifinin yeni başkanı oldu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.