çetin ticaret

Biga’ya Gitti, Ödenek Sözünü Kaptı

Her fırsatta Bayramiç’in ihtiyaç ve  sorunlarını Ankara’ya taşıyan Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan Biga'da düzenlenen Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’ndan da boş dönmedi.

6210
Biga’ya Gitti, Ödenek Sözünü Kaptı

Her fırsatta Bayramiç’in ihtiyaç ve  sorunlarını Ankara’ya taşıyan Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan Biga'da düzenlenen Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’ndan da boş dönmedi. Başkan Arslan, AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ve Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nun destekleriyle Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ve DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Arslan Bakan Pakdemirli’den destek ve ödenek sözü aldı.

Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı açılış töreninin ardından İl Genel Meclis Üyesi Nurullah Bozkurt ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'yle bir araya gelen İlçe Başkanı Arslan, Bayramiç’in sorunlarını ve ihtiyaçlarını masaya yatırdı. 

“Bayramiç’in su sıkıntısı kalmayacak”

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Kaya Yıldız'ın da katıldığı görüşmede Bayramiç’in sulama sorunlarını aktaran Başkan Arslan, Bayramiç barajının Kapalı Sisteme alınması ve yapımı devam eden Karaköy göleti ve diğer göletlerle ilgili ödenek taleplerini iletti. 

Sözünü aldı

Yapılan görüşmede kapalı sistem ve ödenek konularında Tarım Bakanı Pakdemirli ve Genel Müdür Yıldız’dan söz alan Başkan Arslan, “Sayın bakanımız ve genel müdürümüz bizlerin taleplerini dinledi ve sorunlarımızla yakından ilgilendi.  Bayramiç Barajı’nın kapalı sisteme geçmesi gerektiğini  sayın genel müdürümüzde vurguladı. En kısa zamanda Bayramiç Barajı’nın kapalı sisteme geçmesini sağlayacağız. Öte yandan Karaköy göletimiz için de bakan beyden ödenek sözü aldık. Bayramiç’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Turan ve İskenderoğlu’na özel teşekkür

Bizlerin yanında olduğunu her aman yakından hissettiren grup başkan vekilimiz Bülent Turan’a da çok teşekkür ederiz diyen Başkan Arslan konuşmasını şöyle tamamladı : “Her projede olduğu gibi bu projelerde de yanımızda olan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na ve il Başkanımız Naim Makas'a teşkilâtımız ve ilçemiz adına teşekkür ederiz.”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.