çetin ticaret

Başbuğlar Ölmez

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Ahmet Özkan, kurucu başkanları merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümüne ilişkin mesaj yayımladı.

3434
Başbuğlar Ölmez

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Ahmet Özkan, kurucu başkanları merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümüne ilişkin mesaj yayımladı.

Alpaslan Türkeş’in 4 Nisan 1997 tarihinde hayatını kaybettiğini hatırlatan Başkan Özkan mesajında şu cümlelere yer verdi; “Türk Milleti olarak, büyük devlet ve dava adamını kaybetmiş olmanın acısını yüreğimizin en derininde hissetmekteyiz. Büyük insanların bedenleri, ölümleri ile toprak olsa da, fikirleri, kendilerine inananlara miras kalır. 

Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in de fikirleri Türk Milliyetçilerine en büyük miras olacak, ülküsü ise, bu davaya gönül verenlerin yoluna sonsuza kadar ışık tutacaktır. Son Türk son nefesini verinceye dek, bu ışık Türk milletini aydınlatmaya devam edecektir. Büyük Türk milletinin yetiştirdiği ve Türk milletine hizmet etmeyi ömrünün son anına kadar sürdüren merhum genel başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’i, aramızdan ayrılışının 24 üncü sene-i devriyesinde rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Hayatı boyunca tavrını hep milletinden, vatanından yana koyan bunu da dile getirmekten hiçbir zaman çekinmeyen Başbuğumuzu yürüdüğü yoldan, inandığı davasından ne kendisine reva görülen tabutluklar, nede yapılan işkenceler döndürebilmiştir. 

Böylesi müstesna bir şahsiyeti anmak, ilmek ilmek dokuduğu Milliyetçi Hareketin içinde bir nefer olmak bizler için bir şereftir. Bizler bu inanç ve şuurla, Başbuğumuzun bize emaneti olan Milliyetçi Hareketi en iyi şekilde muhafaza ederek, gelecek nesillere aktaracağız. Son nefesimize kadar çizdiği yolda yürüyecek, ifade ettiği ilkelere bağlı kalacağız. Milliyetçi, ülkücü camianın yönünü kıble, arkasını Türk milleti olarak belirleyen Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere, ebediyete intikal eden ülkü erlerine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet, ruhları şad olsun. Yüce Allah hepsinden razı olsun. Varlığımız TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.