çetin ticaret

Asım’ın Nesli Akif’e Mektup Yazacak

Bayramiç Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayramiç Asım’ın Nesli Gençlik Derneğinin İşbirliğiyle 'Asımın Neslinden Akif'e Mektuplar' konulu yarışma düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülü verilecek. 

3624
Asım’ın Nesli Akif’e Mektup Yazacak

Bayramiç Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayramiç Asım’ın Nesli Gençlik Derneğinin İşbirliğiyle 'Asımın Neslinden Akif'e Mektuplar' konulu yarışma düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere para ödülü verilecek.  

Çanakkale ili ve ilçelerindeki ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayan yarışma, İstiklâl Marşımızın kabulünün 100. Yılı dolayısıyla düzenleniyor. "Asımın Neslinden Akif'e Mektuplar" konulu yarışmamız Çanakkale ili ve ilçeleri genelinde yapılacak. 

Ortaokul ve Lise öğrencilerin bireysel başvurabileceği gibi okulları aracılığı ile de başvuru alınıyor. Yarışmaya son başvuru 5 Mart olarak açıklandı. Yarışmada 1’incilere bin, 2’incilere 750 ve üçüncülere ise 500 TL verilecek.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.