çetin ticaret

Bir Ülkünün Peşinde 52 Yıl 

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Ahmet Özkan MHP kuruluşunun 52. Yıldönümünü dolayısı ile bir açıklama yaparak, “Şan ve Şeref ile Türk siyasetinde ki 52. Yılımız kutlu olsun.” dedi.

3718
Bir Ülkünün Peşinde 52 Yıl 

MHP Bayramiç İlçe Başkanı Ahmet Özkan MHP kuruluşunun 52. Yıldönümünü dolayısı ile bir açıklama yaparak, “Şan ve Şeref ile Türk siyasetinde ki 52. Yılımız kutlu olsun.” dedi.

MHP 52 yıl önce kuruldu. Partinin kurulma yıldönümü dolayısı MHP Bayramiç İlçe Başkanı Ahmet Özkan bir açıklama yaptı. Partisinin geçen yarım asırdan fazla süre içinde birçok zorluktan geçtiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: 

“Bir Ülkünün Peşinde Şanla Şerfle 52.Yıl; 1 Bakan, 1 Belediye başkanı, 12 il Başkanı, 44 ilçe Başkanı ve 4000'e yakın Ülkücü Abilerimiz Şehit edildi. 12 Eylül 1980 yılında dünya siyasi tarihinin en büyük yargılamalarından biri olarak kabul edilen MHP ve Ülkücü kuruluşlar davasına muhattap olduk. Yalan ve iftirayla 9 yiğidimiz idam edildi. Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'le birlikte binlerce mensubumuz tutuklanarak cezaevlerine kondu. Akıl almaz işkencelere maruz bırakıldı. Yılmadık, yıkılmadık. İman, inanç ve kararlılıkla; ölmez bu hareket, ölmez bu dava diyerek yeniden bismillah dedik. 1980 sonrası da şehit vermeye devam ettik. Ezanı hür, bayrağı hür bir Türkiye için mücadeleden asla vazgeçmedik. 2015 yılında Ege üniversitesi okul başkanımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizi şehit verdik. 48 yıldır şehadet yol arkadaşımız oldu. İsyan etmedik. İmtihan olduğu şuuruyla hayırda Allah'tan, şerde Allahtan diyerek şükrettik. Ve bugün Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki, tüm zorluklara rağmen, MHP yüce bir dağ gibi dimdik ayakta ve varlığını sürdürmektedir. Dünya döndükçede sürdürmeye devam edecektir. Başbuğumuzun İzinde  Liderimizin Emrinde Vatan hizmetine en ön safta yıkılmaz bir iman ve inançla mücadelemizi daha nice yıllar devam ettireceğiz. Şan ve Şeref ile Türk siyasetinde ki 52. Yılımız kutlu olsun..”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.