çetin ticaret

“Bayramiç Bizim İçin Partiler Üstü Bir Kavram”

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan, aşılamayan sorunları, ilerlemeyen projeleri konuşmak için Belediye Başkanı Mert Uygun ile bir araya geldi. 

5256
“Bayramiç Bizim İçin Partiler Üstü Bir Kavram”

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan, aşılamayan sorunları, ilerlemeyen projeleri konuşmak için Belediye Başkanı Mert Uygun ile bir araya geldi. Başkan Uygun’u, belediye meclis üyeleriyle birlikte makamında ziyaret eden Başkan Arslan, Bayramiç’in çıkarlarına hizmet edecek her projeye destek vereceklerinin sözünü verdi. 

Çanakkale AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’nde sürpriz bir şekilde Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun ile bir araya gelen ve başkanın yardım talebine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan  ile birlikte  maddi manevi destek sözü veren AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı Sadettin Arslan ilk somut adımı attı. Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Uygun’u makamında ziyaret eden Başkan Arslan, Bayramiç’in çıkarları gözetilen tüm projelere destek vereceklerini açıkladı.  Başkan Uygun’un taleplerini dinleyen Arslan, “Bizim tek hayalimiz yaşanabilir, sorunsuz bir Bayramiç. Bu doğrultuda Bayramiç halkının sorunlarını ve ihtiyaçlarını çözmek için mücadele vereceğiz” dedi. 

BAYRAMİÇ İÇİN GÖRÜŞTÜ

AK Parti Belediye Meclis üyesi Serpil Özlük, Erman Uydaş, Sefer Madak, Rafet Mutlu ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Taş ile birlikte Belediye Başkanı Mert Uygun’u ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Arslan ilçenin sorunları, yarım kalan projeleriyle ilgili bilgi aldı.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Arslan, "Belediye Başkanından Bayramiç’in sorunlarıyla ilgili bilgiler aldık, başkanın taleplerini dinledik. Tarihi Taş köprü konusunda başkana destek sözü verdik. Çünkü projeyi başkanlığım döneminde ete kemiğe bürünür hale getirdik.  Bu proje gerek bizim için gerekse her şeyin en iyisine laik Bayramiç halkı için  çok değerli. Tarihi taş köprünün hak ettiği değere kavuşması adına ekip olarak ciddi çalışmalara imza atmıştık. 2017 yılında Tarihi Taş köprü projesini hazırladık ve Anıtlar Kurulu’na gönderdik. Anıtlar Kurulu’nun onay yazısının ardından projeyi Karayolları Genel Müdürlüğü’ne sunduk. İnşallah önümüzdeki günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla görüşerek bu konuyu çözüme kavuşturacağız” dedi. 

ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Bayramiç‘in ihtiyacı olan hayvan pazarı yer tahsisi, imar  alanlarının genişletilmesi ve farklı konularda Belediye ile görüş alışverişinde bulunduklarını da sözlerine ekleyen Arslan, “Bayramiç bizim için partiler üstü bir kavram. Doğup büyüdüğümüz bu topraklara hizmet etmek boynumuzun borcu. Başkanın taleplerini dinledik. Makul olanları değerlendirip hep birlikte çözüm üreteceğiz” diye konuştu. 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.